Το Αντι-Tηλεόραση και η προοπτική του

Οι σελίδες του Αντί-τηλεόραση δημιουργήθηκαν από το συγγραφέα  Θεόδωρο Καστρινό με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για τους κινδύνους και τις παρενέργειες της τηλεόρασης στην καθημερινή ζωή.

Στόχος τους είναι να παρουσιαστούν τα τηλεοπτικά προβλήματα και να προκαλέσουν πιέσεις για μια «άλλη» καλύτερη τηλεόραση.  

Πρωτοδημοσιεύτηκαν στις 13 Ιανουαρίου 2001.

 

Η τηλεόραση είναι μια πραγματικότητα και  είναι αδύνατο να εξαφανιστεί.

Είναι δυνατό να γίνει καλύτερη, όμως αυτό θέλει προσπάθεια.

Οι σελίδες αυτές είναι ανοιχτές προκειμένου να καταγραφούν οι απόψεις και οι προβληματισμοί των πολιτών σχετικά με το ζήτημα της τηλεόρασης.

Κάθε άποψη θα δημοσιεύεται!

 

Επειδή κανείς δε μπορεί μόνος του να πετύχει σπουδαία πράγματα και επειδή το ζήτημα της τηλεόρασης είναι τεράστιο, η μόνη ελπίδα να εξελιχθεί το Αντι-Tηλεόραση σε ένα ισχυρό εργαλείο πίεσης προς όλους εκείνους που ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η τηλεόραση, είναι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Το Αντι-Tηλεόραση έχει ανοιχτές τις πόρτες σε όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά με ιδέες, κείμενα και προσωπική απασχόληση. 

Το Αντι-Tηλεόραση φιλοδοξεί να γίνει τόπος "συνάντησης" των πολιτών που νοιάζονται για τα ίδια πράγματα και σκέπτονται για να βρουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.

Το Αντι-Tηλεόραση επιδιώκει να οργανωθεί στη βάση μιας μεγάλης παρέας φίλων που θα μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες και θα δουλεύουν μαζί για τις λύσεις των κοινών προβλημάτων.

Αν νομίζετε ότι βρίσκεστε κοντά μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Να ξέρετε πως είστε καλοδεχούμενοι! 

Η παρέα μας, από τη πρώτη ημέρα της εμφάνισης του  Αντι-Tηλεόραση μεγαλώνει καθημερινά.

Όσο περισσότεροι γίνουμε, τόσο δυνατότερα θα ακούγεται η φωνή μας.

Η προοπτική του  Αντι-Tηλεόραση είναι μια και μόνη. 

Να ανήκει, να στηρίζετε και να εκφράζει μια μεγάλη παρέα. 

Μια πολύ μεγάλη παρέα!

 

Η παρέα (ή οι φίλοι, ή οι συνεργάτες, ή τα μέλη) του Αντι-Tηλεόραση βρίσκονται εδώ.